Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2019

Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Γιώργου Σίμου κόντρα στους νεοφώτιστους που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τις πρώτες αγωνιστικές ...

 

Από το Πανθεσσαλικό Στάδιο περνάει σήμερα η προσπάθεια του ΟΦΗ να συνεχίσει στον ρυθμό των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει μπροστά της την επόμενη... πρόκληση, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας (17:15, Novasports 2) τον Βόλο.

Η σημερινή αναμέτρηση έχει δεδομένο βαθμό δυσκολίας, με βάση την εικόνα που έδειξαν οι νεοφώτιστοι στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Άρη (είχαν ισάριθμες νίκες).

Οι Κρητικοί πάνε στο παιχνίδι έχοντας προετοιμαστεί αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά, κρατώντας ούτως ή άλλως χαμηλούς τόνους από το ξεκίνημα. Ζητούμενο είναι παιχνίδι με παιχνίδι να επιβεβαιώνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει το σύνολο, έχοντας ταυτόχρονα συνεχόμενη αγωνιστική εξέλιξη.

Στόχος, φυσικά, είναι να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία που έχει η ομάδα του Ηρακλείου και θα επιδιώξουν το μέγιστο δυνατό από τη “μονομαχία” στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Έτσι, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με αποφασιστικότητα και πίστη.

Η τελευταία προπόνηση έγινε χθες στην Αγριά Βόλου, στο γήπεδο του Θησέα, όπου ο Γιώργος Σίμος έκανε την τελική... πρόβα. Όλα δείχνουν ότι δε θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με εξαίρεση το κενό που υπάρχει λόγω της απουσίας του τραυματία Ναμπί. Τη θέση του στην 11άδα αναμένεται να πάρει ο Βαγιεμπά Σακόρ, αγωνιζόμενος δίπλα στον Μεγιάδο στη μεσαία γραμμή. Έτσι, ο Χουάν Νέιρα θα ανέβει μερικά μέτρα στο γήπεδο, παίζοντας ως επιτελικός μέσος, που είναι και η φυσική του θέση.

Από ’κει και πέρα, ο Κοροβέσης αναμένεται να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα, αν και δεν έκανε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, κάτι που ισχύει και για τον Μαρινάκη.

Στο... απουσιολόγιο λόγω τραυματισμού, εκτός από το Ναμπί, είναι και οι Φερέιρα και Γουάλι.

Τη 19μελή αποστολή απαρτίζουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν και Σουρνάκης.

Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διανυκτερεύσει, και αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στο Ηράκλειο.
Από:Καλιακάκης Γιάννης
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics