Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, με 33 τελικές και τρία δοκάρια. Ο Βόλος νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ, κατέκτησε την τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στη Super League και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Πρώτη ήττα των Κρητικών.



ΟΒόλος πέτυχε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στη Super League. Επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, χάρη σε γκολ του Χοακίν Τόρες, που έκανε ντεμπούτο με τους Θεσσαλούς.

Όλα τα λεφτά το παιχνίδι στη Μαγνησία, με 33 τελικές και τρία δοκάρια. Όποιος κι αν κατακτούσε τη νίκη θα την άξιζε... Ο Βόλος, που παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Super League, έφτασε τους εννέα βαθμούς, όσους έχουν και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Ξάνθη (έχουν αγώνα λιγότερο).

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics