Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2019

Για την ταινία «Ευγένιος» και την Mini Movie «Trust The Process» ο ΟΦΗ είναι υποψήφιος στα Sports Marketing Awards.


Η δουλειά της ΠΑΕ ΟΦΗ στον τομέα του μάρκετινγκ φαίνεται να επιβραβεύεται, αφού οι Κρητικοί συμμετέχουν στα Sports Marketing Awards με δύο υποψηφιότητες. Η πρώτη με την ταινία «Ευγένιος» και η δεύτερη με την Mini Movie «Trust The Process».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Με δύο υποψηφιότητες η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στα Sports Marketing Awards.

Η τελετή απονομής των MVPs του Sport Marketing γίνεται απόψε στο Γκάζι και η ομάδα μας συμμετέχει με δύο υποψηφιότητες.
Η πρώτη με την ταινία «Ευγένιος», η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα που έγινε προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, με «αντιπάλους» τα «Παιδιά» και τους «Φίλους» του «Ολλανδού».

Η δεύτερη υποψηφιότητα με τη Mini Movie των αγώνων μπαράζ «ΟΦΗ - Πλατανιάς», με τίτλο «Trust The Process», η οποία αποτυπώνει με μια διαφορετική ματιά τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μας πέτυχε τον στόχο της παραμονής στη Super League.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα εκπροσωπήσουν στην Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας, Ηλίας Πουρσανίδης, ο Εμπορικός Διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Μανώλης Βογιατζάκης.

Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics