Breaking News
04 Οκτωβρίου 2019

Ο Δημήτρης Μάνος θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Σίμου για τον αγώνα της Κυριακής του ΟΦΗ , απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Έλληνας επιθετικός προπονήθηκε με το υπόλοιπο γκρουπ κανονικά και υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι.

Αντίθετα, Μεγιάδο και Δεληγιαννίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φελίπε Σόουζα. Έτσι όπως όλα δείχνουν και οι τρεις παραπάνω θα μείνουν εκτός αποστολής, με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να συνεχίζει να πονάει. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (5/10), όπου αμέσως μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με της Κυριακής (6/10, 17:15) με τον Πανιώνιο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics