Breaking News
12 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την Ιδιωτική Κλινική «Creta InterClinic” για την αγωνιστική χρονιά 2019-20.

 

Ένα πρότυπο Διαγνωστικό – Θεραπευτικό – Χειρουργικό και Ερευνητικό κέντρο, που ιδρύθηκε το 2002, στην πόλη του Ηρακλείου της Κρήτης, από μια ομάδα καταξιωμένων ιατρών, με ανεπτυγμένο το φρόνημα της κοινωνικής προσφοράς, πιστεύοντας ότι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε πολίτη.

Κύριο μέλημα της “Creta InterClinic” είναι να παρέχει επαγγελματική εξυπηρέτηση συνδυασμένη με ζεστή, ανθρώπινη και προσωπική επαφή, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού για τον πάσχοντα και τον συγγενή.

Είμαστε περήφανοι που η Ιδιωτική Κλινική «Creta InterClinic” αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics