Breaking News
01 Νοεμβρίου 2019

Οριστικοποιήθηκε η απουσία του Μεγκέλ Μεγιάδο για τον ΟΦΗ ενόψει της επερχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης της κρητικής ομάδας κόντρα στη Λάρισα για το πρωτάθλημα.


Ο Μεγιάδο, που δεν αγωνίστηκε και στο παιχνίδι για το κύπελλο με την Καβάλα, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο γόνατο που έχει υποστεί από την αρχή της εβδομάδας.

Η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη καθώς κρίθηκε πως δεν είναι σοφό να επιστρέψει στην Κρήτη μετά το ματς με την Καβάλα και με δεδομένο πως το επόμενο ματς είναι στη Λάρισα και υπήρχε η προσδοκία πως ο Μεγιάδο θα ενσωματωνόταν σε αυτή αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics