Breaking News
03 Νοεμβρίου 2019

 

Η ΑΕΛ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δεχόμενη δύο γκολ στα πρώτα επτά λεπτά, αλλά έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2 του ΟΦΗ στη Λάρισα.


Και ματσάρα έγινε και γκολάρες μπήκαν και ανατροπή είχαμε και τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από την αναμέτρηση του AEL FC Arena.

Σημαντική νίκη για την ΑΕΛ, που μένει ψηλά στη βαθμολογία, σταμάτησε η… τρελή πορεία του ΟΦΗ, που παρατάχθηκε με αλλαγές και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γρήγορο προβάδισμα.

Τρελό πρώτο δεκαπεντάλεπτο έγινε στο παιχνίδι, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να μπαίνουν φουριόζοι, τους γηπεδούχους να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στο σκορ μόλις δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, τους Κρητικούς να βάζουν δύο πολύ όμορφα γκολ και να παίρνουν προβάδισμα και τους «βυσσινί» να μειώνουν στο 14’.


Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, η ΑΕΛ πίεσε και πήρε μέτρα στο γήπεδο περιμένοντας από τον ΟΦΗ να κάνει το λάθος και τους Κρητικούς, που είχαν την κατοχή, να είναι, ως συνήθως, εξαιρετικά επικίνδυνοι στις επιθέσεις τους όταν έβρισκαν χώρους.

Στο πρώτο μισάωρο η ΑΕΛ δεν είχε πάρει βοήθειες από τον Αμρ Ουάρντα (ο οποίος σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ, το οποίο ακυρώθηκε) και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 1-2 του πρώτου τετάρτου.

Ελαφρώς πιο χαλαρός ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων (και την κατοχή να είναι στο 77%) προσπαθώντας να γίνουν επικίνδυνοι και να ισοφαρίσουν και τον ΟΦΗ να εξακολουθεί να έχει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να γίνεται απειλητικός, και με τους παίκτες του να δείχνουν και κάπως… επαναπαυμένοι στα δύο γρήγορα γκολ.

Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, αλλά όχι την ουσία μέχρι το 69’ όταν κατάφερε να πετύχει την πολυπόθητη ισοφάριση. Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε και τρίτο γκολ και πήρε τη νίκη διατηρώντας επίσης για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι το αήττητο.

Είναι στην πέμπτη θέση η ΑΕΛ με 15 βαθμούς, τρίτος με 16 ο ΟΦΗ.
sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics