Breaking News
22 Νοεμβρίου 2019

Το Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία των Κρητικών

 

Αντίστροφη μέτρηση στον ΟΦΗ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα του Ηρακλείου, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

ADVERTISING

Η προετοιμασία κορυφώθηκε σήμερα, με τον Γιώργο Σίμο να ρίχνει το βάρος στην τακτική, δίνοντας κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές με βάσει και τον αντίπαλο.

Ο 41χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Κοροβέση, γεγονός που φέρνει ανακατατάξεις στην αμυντική γραμμή.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Κώστας Γιαννούλης θα επιστρέψει σε ρόλο αριστερού μπακ και ο Κουτρουμπής αντίστοιχα ως στόπερ, με ένα εκ των Μαρινάκη ή Νάστου.

Στο… απουσιολόγιο και ο τραυματίας Μεγιάδο, με τους Στάικο και Σακόρ να είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση δίπλα στο Νέιρα στη μεσαία γραμμή.

Αύριο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν… ανάσες λόγω του ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και έπειτα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics