Breaking News
29 Νοεμβρίου 2019

Δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ ο Ντανιέλε Βέρντε και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.


Εκτός από τον Ιταλό, ατομικό προγράμματα εκγύμνασης ακολούθησε και ο Κλωναρίδης, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο δεν διαπιστώθηκε μυϊκό πρόβλημα και ο παίκτης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη, εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics