Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε στη Λαμία με το Ναμπί ηττήθηκε με 2-1 από την τοπική ομάδα, πληρωνοντας την κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ στο κλεισιμο ου πρώτου γύρου της Σουπερ λιγκ ισοβαθμεί στην 4η θεση με την ΑΕΛ και την Ξάνθη. 

 

Σε ένα ματς όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο VAR, που υπέδειξε δύο πέναλτι τα οποία «έχασε» ο διαιτητής, η Λαμία συνέχισε την ανοδική της πορεία, επικρατώντας στην έδρα της 2-1 του ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική της Super League. Οι Κρήτες προηγήθηκαν στο 11΄ με πέναλτι του Ναμπί, αλλά η ομάδα του Άκη Μάντζιου ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Τουράμ και ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Δημούτσο στο 59΄.

Το πρώτο πέναλτι μέσω βίντεο ήταν υπέρ του ΟΦΗ, σε ανατροπή του Μάνου από τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο. Ο επιθετικός είχε αρχικά υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, που δεν υπήρχε, και στη συνέχεια ο διαιτητής είδε στο ριπλέι την παράβαση και καταλόγισε το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Ναμπί στο 11΄. Ο σκόρερ τη στιγμή της εκτέλεσης αισθάνθηκε ενόχληση στο δικέφαλο (όπου είχε πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες) και αντικαταστάθηκε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες με τους Μάνο και Σεμέντο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, δεν τα κατάφεραν και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Τουράμ, το οποίο επίσης υποδείχθηκε με καθυστέρηση και μετά από εξέταση του βίντεο (αρχικά ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ), για σπρώξιμο του Κοροβέση στον Βασιλόγιαννη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics