Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2019

Σ’ ένα γεμάτο και άκρως απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στον Ιανουάριο ήρθε να προστεθεί και η δύσκολη αποστολή των νταμπλούχων απέναντι στον ΟΦΗ για τη φάση των «16» του κυπέλλου

 

Ο κάτοχος του τροπαίου, ΠΑΟΚ, μετά το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στις 4 Ιανουαρίου θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο το τριήμερο 7,8 ή 9 Ιανουαρίου για το πρώτο παιχνίδι, ενώ ο επαναληπτικός της Τούμπας θα διεξαχθεί στις 14, 15 ή 16 του ίδιου μήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες με τα ίδια χρώματα θα βρεθούν αντιμέτωποι στη φάση των «16» του κυπέλλου.

Στην προηγούμενη παρτίδα που είχε παιχτεί τον Ιανουάριο του 2003 ο «Δικέφαλος» είχε πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού, φτάνοντας εκείνη την σεζόν στην κατάκτηση του τροπαίου κερδίζοντας τον Άρη (1-0) στον τελικό της διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας είχε λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) και στη ρεβάνς που είχε γίνει στις 8 Ιανουαρίου του 2003 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΠΑΟΚ είχε περάσει με το εκτός έδρας γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Σοάρες (23’) για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Σαλπιγγίδης στο 61ο λεπτό, με την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Η πρώτη φορά που οι δύο «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν αντιμέτωποι στο θεσμό του κυπέλλου ήταν το 1990, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εντός έδρας με 2-1, ενώ την τελευταία φορά (ανήμερα του «ΟΧΙ», 28/10/2009) ένα γκολ του Θανάση Παπάζογλου είχε χαρίσει τη νίκη στο «Δικέφαλο» (0-1) μέσα στο «Γεντί Κουλέ».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics