Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΟΦΗ βγήκε πιο δυνατός από τις δυσκολίες του πρώτου εξαμήνου και αφήνει πίσω του το 2019 γεμάτος αισιοδοξία και προοπτική.

 

Εδώ θα βρεις κορυφαία ειδικά στοιχήματα!

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναμφίβολα, το 2019 αποτελεί μια μικρογραφία της συνολική ιστορίας του ΟΦΗ. Περιέκλεισε μέσα του όλες τις πιθανές καταστάσεις, ψυχοφθόρες και εύφορες.

Ο Όμιλος έκανε ποδαρικό προβληματικά, αλλά κλείνει με νέα πνοή το έτος που μας αποχαιρετά, αφού πρώτα ξεμπέρδεψε από επικίνδυνα για το μέλλον του σενάρια. Κατά το πρώτο μισό του, πάλεψε να αποκαταστήσει το όνομα του από τη φήμη για χειραγωγημένο αγώνα – για το ματς με Αιγινιακό το 2017-, η οποία λίγο έλειψε να του στοιχίσει την παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που αγωνιστικά αδυνατούσε να την εξασφαλίσει και βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, με ένα ντεμαράζ 10 βαθμών στις τελευταίες 12 αγωνιστικές, γλίτωσε με την δεύτερη ευκαιρία των μπαράζ, βγήκε αλώβητος από τα «νέφη» που παρουσιάστηκαν πάνω από το «Γεντί Κουλέ» και πάτησε restart ενόψει του δεύτερου μισού και της τρέχουσας σεζόν.

Πλέον, στην πρώτη αγωνιστική περίοδο που ξεκινά από την αρχή υπό διοίκηση Μπούση και με πλήρη ανανεωμένη στελέχωση σε κάθε πόστο, ο ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου πρόλαβε να αναδειχθεί σε νέα δυναμική του ελληνικού πρωταθλήματος προτού συμπληρωθεί το έτος και η δεκαετία. Το μαρτυρά η 4η θέση στο τέλος του α’ γύρου, τα αποθεωτικά σχόλια για το σύγχρονο ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παραγάγει κόντρα σε κάθε αντίπαλο, η πάγια πολιτική στο επικοινωνιακό κομμάτι να απέχει από κάθε είδους προφορικό διαπληκτισμό με άλλο σύλλογο/παράγοντα. Και είναι έτοιμος να εκκινήσει απ’την αφετηρία του 2020, στοχεύοντας μόνο ψηλά.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Γιώργος Σίμος

Ο πρωτεργάτης του φετινού εγχειρήματος. Ο Γιώργος Σίμος εξελίσσεται σε έναν από τους εξέχοντες «αρχιτέκτονες» εντός συνόρων και οδηγεί τον ΟΦΗ στο καλύτερο του ξεκίνημα την τελευταία εικοσαετία. Παρά την έλλειψη πείρας σε επίπεδο πρώτου προπονητή, η εμπιστοσύνη των ιθυνόντων στο πρόσωπο του φάνηκε κρίσιμη, αφού δείχνει ο καταλληλότερος να υποστηρίξει το αγωνιστικό στυλ που ζητούσε η ομάδα και να διαχειριστεί το φρέσκο σύνολο.

Η ΣΤΙΓΜΗ: Το γκολ του Ναμπί (ΟΦΗ-Πλατανιάς 3-2, 22/5)

Μόνο και μόνο για αυτό το highlight, ο Αντίλ Ναμπί θα μπορούσε να είναι και το πρόσωπο της χρονιάς. Αναμφίβολα, η κομβική στιγμή στην εξέλιξη της για τον ΟΦΗ ήταν το θρίλερ της 22ης Μαΐου, όταν υποδεχόταν τον Πλατανιά στη ρεβάνς των μπαράζ παραμονής. Η ισοφάριση που δέχτηκαν οι Κρητικοί στο 90+2’ φαινόταν να τους στέλνει στη Superleague 2. Ωστόσο, ο Βρετανός μέσος λύτρωσε την ομάδα του στο 96’, με απευθείας φάουλ και έβγαλε ένα τεράστιο βαρίδι από το μέλλον του ΟΦΗ, παρέχοντας του το εφαλτήριο για να ξεκινήσει η ανανέωση την τρέχουσα σεζόν.

Η ΔΗΛΩΣΗ:

«Μπορεί να μην είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τιμώ την ομάδα μου όσο μπορώ καλύτερα». -Ανέστης Νάστος, αρχηγός ΟΦΗ

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics