Breaking News
21 Ιανουαρίου 2020

Με δύο επιπλέον προβλήματα θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (22/1, 17:15) στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης και ο Δημήτρης Μάνος δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν, τέθηκαν εκτός αποστολής και αυξάνουν το... απουσιολόγιο του Γιώργου Σίμου, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τα ονόματα των Ναμπί και Σακόρ.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Braun, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Περδίκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Mellado, Neira, Στάικος, Σουρνάκης, Souza, Semedo, Vaz, Figueiredo, Νοικοκυράκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics