Breaking News
22 Ιανουαρίου 2020

Ο Ζοάο Βίκτορ πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες με τον ΟΦΗ.

 

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό παίρνοντας μια γεύση από το «Γεντί Κουλέ».

Από το καλοκαίρι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ουμ Σαλάλ Σπορτ Κλαμπ του Κατάρ, μετρώντας 5 συμμετοχές, ενώ τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης όπου ήταν και αρχηγός της ομάδας.

Ταυτόχρονα, ο Ζοάο Βίκτορ έχει πενταετή παρουσία στην Ισπανία με τη φανέλα της Μαγιόρκα, όπου μέτρησε ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 97 αγώνες.
sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics