Breaking News
29 Ιανουαρίου 2020

Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ δεν υπέστη κάποια σοβαρή ζημιά και ο ίδιος δεν θέλει να λείψει με τίποτα από το ματς του Σαββάτου.

 

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2020, 17:28 Eπιμέλεια: Κώστας Παπαδόπουλος
Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Νίκος Μαρινάκης αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης καθώς “γύρισε” το πόδι του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να εκφράζονται φόβοι για την συμμετοχή του στο σπουδαίο παιχνίδι με την Λάρισα.

Ο Μαρινάκης χτύπησε στην περόνη ωστόσο σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες απέφυγε μεγαλύτερη ζημιά και ο τραυματισμός του δεν φαίνεται πως είναι ικανός να τον αφήσει εκτός της “μάχης” με την Λάρισα.

Μάλιστα αυτό που έλεγε και ο ίδιος είναι πως γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα δεν είναι διατεθειμένος να απουσιάσει από την αναμέτρηση θέλοντας να αγωνιστεί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics