Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2020

Πιο συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος επιθετικός παρουσία του οικονομικού Διευθυντή και μέλους του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Διονύση Μποβολέτη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο…

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ατεφ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Wadi Degla ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν με τον σύλλογο από εκεί και πέρα, να κατέχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησης του.

Παράλληλα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα”, με τον Εργοτέλη να ενημερώνει παράλληλα ότι ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με το Καραϊσκάκης…

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η δουλειά για το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησε σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο με νέο πρόσωπο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Ahmet Atef.

Οι κιτρινόμαυροι μετά την νίκη στην Κέρκυρα και την πολύ καλή εμφάνιση επιβραβεύτηκαν με διήμερο ρεπό. Αφού λοιπόν ξεκουράστηκαν και πήραν τις ανάσες τους επέστρεψαν και πάλι στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας μάχη αυτή την φορά στην Άρτα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αρχικά το μενού είχε γυμναστική και πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης για να συνεχίσουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο ακλουθώντας προπόνηση σε γκρουπ όπου ανάλογα δόθηκε έμφαση στη βελτίωση της αντοχής με και χωρίς μπάλα.

Κανονικά έλαβε μέρος στο πρόγραμμα ο Ahmet Atef αντίθετα απουσίαζε δικαιολογημένα ο Σταθόπουλος ενώ τις θεραπείες του συνέχισε ο Bruce.

Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30.

athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics