Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, άλλαξε στο δεύτερο και με τα γκολ των Άκπομ (δύο), Λάμπρου, Ντούγκλας Αουγκούστο νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα. Στο -2 από τον Ολυμπιακό ο Δικέφαλος. 



ΟΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League 1 και επέστρεψε στις νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος - μεσοβδόμαδα είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου - αφήνοντας πίσω την ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο από το τριφύλλι.

Ο Δικέφαλος πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο. Δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία, ήταν μια εμφάνιση από τα ίδια του τελευταίου διαστήματος. Άλλαξε στο δεύτερο και με πρωταγωνιστή τον Τσούμπα Άκπομ ο οποίος πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ έφθασε στη νίκη με 4-0. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

ΟΦΗ
50'
60'
Π
Άκπομ, Τσούμπα
,
66'
Λάμπρου, Λάζαρος
,
83'
Αουγκούστο Ντούγκλας

1. ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Το πρώτο ημίχρονο ίσως ήταν το χειρότερο του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα σεζόν της Super League. Συνολικά 45 λεπτά και καμία ευκαιρία. Λάθη επί λαθών, καμία σύνδεση μεταξύ των αμυντικών μέσων και του Μπίσεσβαρ, καμία σύνδεση του Μπίσεσβαρ με τον Άκπομ και τα "φτερά".

Ο Δικέφαλος είχε πρόβλημα στη μετάβαση, δεν είχε εμπνεύσεις, υστέρησε απίστευτα δημιουργικά. Δεν κατέγραψε τελική στην εστία. Όλη κι όλη η επιθετική του δραστηριότητα σε ένα γύρισμα της απελπισίας από τον Άκπομ, ύστερα από τη μοναδική καλή κάθετη του Μπίσεσβαρ.

Λογικές και οι αποδοκιμασίες από το κοινό της Τούμπας σε μια λανθασμένη μεταβίβαση του απογοητευτικού Εσίτι και μια λανθασμένη απομάκρυνση του αφηρημένου Βαρέλα.

2. Ο ΟΦΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Ο ΟΦΗ δεν έβγαλε μάτια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ματς όπως εξελισσόταν του πήγαινε. Κρατούσε μακριά από την εστία του Σωτηρίου, δεν απειλούσε, αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας. Δεν ρίσκαρε πολύ, έπαιξε σωστά τακτικά.

Όσο ο χρόνος περνούσε, πίστευε ότι θα μπορούσε να πάρει και κάτι από το πρώτο 45λεπτο. Δεν είναι τυχαίο ότι η μοναδική ευκαιρία του ανήκε. Ο Μάνος πήρε την μπάλα, την κουβάλησε και την έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Σεμέντο.

Αυτός πέρασε τον Γιαννούλη, ο οποίος φοβήθηκε να μην του κάνει πέναλτι, έκανε το πλασέ εντός περιοχής με το δεξί. Η μπάλα, ωστόσο, πέρασε πάνω από την εστία του Ζίβκοβιτς.

3. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΚΠΟΜ
Ο Αμπέλ Φερέιρα διαπίστωσε αυτό που έβλεπαν όλοι στην Τούμπα. Οι έντεκα που ξεκίνησε δεν... τραβούσαν. Κάτι έπρεπε ν' αλλάξει για να μη βουλιάξει. Και το έκανε ο Πορτογάλος. Δεν επέμεινε σε ένα πλάνο που δεν βγήκε.

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον ελαφρύ και πιο δημιουργικό Μαουρίσιο, έβγαλε έξω τον βαρύ Εσίτι. Πέρασε τον μπουκαδόρο Λημνιό, έβγαλε έξω τον Καντουρί ο οποίος έπαιξε το πρώτο του ματς στο 2020 και σαφέστατα θέλει χρόνο.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics