Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2020

Οι Φιγκερέιδο, Μανούσος αποτελούν τις επιθετικές «αιχμές» των δύο ομάδων που θα δώσουν στο «Γεντί Κουλέ» τη μεγάλη μάχη με φόντο τα πλέι οφ

 

Μεγάλο ματς θα γίνει τη Δευτέρα στο «Γεντί Κουλέ», εκεί όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο με φόντο μία θέση στον... ήλιο των πλέι οφ. Ο νικητής του ματς, ιδιαίτερα εάν είναι οι γηπεδούχοι, θα βρεθεί σε θέση ισχύος και όχι άδικα η αναμέτρηση απέκτησε χαρακτήρα «τελικού».
Σε περιπτώσεις όπως αυτή τα πάντα ενδέχεται να κριθούν στη «μισή» φάση και όποιος την εκμεταλλευτεί θα πάρει το προβάδισμα. Αυτόματα τα βλέμματα στρέφονται στους Βίτορ Φιγκερέιδο και Γιώργο Μανούσο, τα πρώτα «κανόνια» των «μονομάχων».

Ο Βραζιλιάνος στράικερ είναι περισσότερο παίκτης του «κουτιού». Σπάνια βγαίνει εκτός των αντίπαλων καρέ και παρότι ξεκίνησε τη χρονιά στον πάγκο, στην πορεία της καθιερώθηκε. Εχει ήδη βρει 7 φορές δίχτυα και μάλιστα ο ΟΦΗ είναι αήττητος όποτε έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Παίρνει λίγες τελικές (34), κατά μέσο όρο χρειάζεται μόλις 4,8 για να πετύχει γκολ), στις λεπτομέρειες δεν καταγράφει διψήφιο αριθμό τερμάτων αφού, μεταξύ άλλων, έχει και 3 δοκάρια. Κλασικός «φουνταριστός», μέσα στην περιοχή δεν μπορείς να τον αφήσει αμαρκάριστο.

Ο Ελληνας επιθετικός από την πλευρά του έχει πιο ελεύθερο ρόλο. Τον έχουμε δει τόσο «9αρι», όσο και στα άκρα ή ένα κλικ πίσω από τον Βέλλιο. Επειδή εκτελεί και τα πέναλτι του Ατρόμητου μετρά ήδη 9 προσωπικά τέρματα, ενώ στο... παλμαρέ του έχει και μία ασίστ. Ετσι «συμμετείχε» στα 10 από τα συνολικά 28 γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ποσοστό 35,7%. Ιδιαίτερα υψηλό. Επίσης δεν παίρνει πολλές προσπάθειες (41), αρκετές είναι εκτός των αντίπαλων καρέ (10), δείγμα πως δεν «φοβάται» τα πόδια του.

Με γνώμονα τα παραπάνω δεν είναι τυχαίο πως «τρέχει» την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στη «μεγάλη» κατηγορία (παρότι η ομάδα παραμένει άσφαιρη για 8 σερί αναμετρήσεις της), τα γκολ του έχουν «χαρίσει» 10 βαθμούς στους Περιστεριώτες και εύλογα αποτελεί την υπ'αριθμόν ένα απειλή για την εστία του ΟΦΗ.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics