Breaking News
05 Μαρτίου 2020

ΟΦΗ: «Trust The Process». Η γεμάτη ουσία, προφητική δήλωση του Μιχάλη Μπούση, τον περασμένο Ιανουάριο μετά τη «γκέλα» κόντρα στον Πανιώνιο, συνεχίζει να επιβεβαιώνεται.

 

Ο σύλλογος μπαίνει 5ος στα πλέι οφ, επίτευγμα που αποτελεί τεράστια δικαίωση για το κλαμπ. Πόσα συνέβησαν και πόσα άλλαξαν μέσα σε ένα χρόνο;

Πριν ένα χρόνο ακριβώς (4/3/2019), η Επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του OΦΗ και του Αιγινιακού μετά την έρευνα για το μεταξύ τους παιχνίδι το 2017, που είχε λήξει με 6-0 υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου. Είδηση που προκάλεσε σοκ στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλείου.

Ενάμισι μήνα (17/4) μετά η κρητική ΠΑΕ κρίθηκε αθώα από την Επιτροπή Εφέσεων. Ο υποβιβασμός αποφεύχθηκε, αλλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι Κρητικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι για 2η φορά με την επιστροφή στα… αλώνια της Β’ Εθνικής.

Τη δεύτερη φορά για αγωνιστικούς λόγους. Ο ΟΦΗ παλεύει για την παραμονή του παίζοντας μπαράζ με τον Πλατανιά, ένα μήνα μετά την αθώωση του από την Επιτροπή Εφέσεων.

Το 1ο ματς στα Περιβόλια τελειώνει 0-0 και ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή.

Στις 22 Μαΐου στο «Γεντί Κουλέ» έσπασαν καρδιές. Ο ΟΦΗ πήγε στη Β’ Εθνική και γύρισε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Νέιρα και έμεναν στην κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσαμούρη στο 42′ κι αποκτούσαν προβάδισμα ανόδου.

Ο Γιακουμάκης έβαλε ξανά μπροστά τον «Όμιλο» στο 69′, οι Χανιώτες ισοφάρισαν με τον Παπανικολάου στο 90+1′!

Ο ΟΦΗ ήταν με το 1,5 πόδι στη Super League 2, όπως θα ονομαζόταν, αλλά στο 90+5′ ο Νάμπι με απίθανη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, γκολ που έκρινε μια κατηγορία.

Κάτι μήνες μετά, ο ΟΦΗ από τα μπαράζ παραμονής, θα παίξει στα πλέι οφ που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από τα χωράφια, τις αλάνες και τις… φόρμες αγγαρείας, οι Κρητικοί ετοιμάζονται να ράψουν ευρωπαϊκό κοστούμι! True story, που θα μπορούσε να γίνει ακόμα μια ταινία μικρού μήκους…
sportime.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics