Breaking News
09 Μαρτίου 2020

Το Σάββατο 7/3/2020 πραγματοποιήθηκε παιχνίδι της ακαδημίας Gerards – Papadakis Soccer Academy με την ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και εκεί παρών ήταν ο Γιώργος Σίμος.

 

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε παιχνίδι μεταξύ της ακαδημίας που ίδρυσε πριν από τριάμισι χρόνια ο Ευγένιος Γκέραρντ και φέρει το όνομα του με την ακαδημία ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην έδρα μας το Παγκρήτιο μεταξύ των τμημάτων 2006 – 2007 της ακαδημίας μας και 2007 – 2008 (το μικρότερο ηλικιακό τμήμα μέχρι στιγμής) της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το παρακολούθησε σχεδόν όλο το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ με τους κυρίους Γιώργο Σίμο, Βαγγέλη Λάππα Γιάννη Κεσόγλου και Τάσο Πρίτσα να δηλώνουν «παρών».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics