Breaking News
20 Μαρτίου 2020

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλο τον πλανήτη, λόγω κορονοϊού, ένα βίντεο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ αποτελεί το καλύτερο μάθημα για όλους.

 

Η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει… αρρυθμία σε όλο τον πλανήτη. Ειδικότερα η Ευρώπη ζει υπό καθεστώς τρόμου, όλοι καλούνται να μείνουν στα σπίτια τους για να σταματήσει η μετάδοση του ιού και το μέλλον είναι αβέβαιο.

Οι στιγμές είναι δύσκολες για όλους μας, όμως, καλούμαστε να παραμείνουμε δυνατοί και να πάρουμε μαθήματα από ανθρώπους που έχουν μάθει να αγωνίζονται σε όλη τους τη ζωή.

Τέτοιοι μαχητές και άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι αθλητές του Παναθηναϊκού ΑμεΑ. Μάλιστα παλαιότερα είχε δημιουργηθεί κι ένα συγκλονιστικό βίντεο της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, το οποίο αποτελεί το καλύτερο μάθημα ζωής… για όλους.

Αυτό το βίντεο αναρτήθηκε ξανά σήμερα (18/03) στη σελίδα του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο Facebook δίνοντας κουράγιο, δύναμη αλλά και παραδείγματα σε όλους μας!

leoforos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics