Breaking News
06 Μαΐου 2020

Στο Ηράκλειο βρίσκονται ο Γιάννης Σαμαράς και όλο το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ. Συναντήθηκαν στο ΒΑΚ και οριστικοποίησαν το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

 

Την Παρασκευή στις 8 το πρωί όλοι οι ποδοσφαιριστές και όσοι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν δουλειά το επόμενο διάστημα στο Βαρδινογιάννειο, θα κάνουν το τεστ για τον Covid -19. 

Οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ως την Παρασκευή και από το Σάββατο θα αρχίσουν τα εργομετρικά. Tη Δευτέρα 11/5 θα αρχίσουν οι προπονήσεις σε γκρουπ. Έχει χωριστεί το ρόστερ σε 4 γκρουπ. Θα γίνονται δύο πρωινά και δύο απογευματινά.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε απολύμανση και καθαρισμός σε όλους τους χώρους του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου. Από τα γήπεδα μέχρι σε όλα τα κτίρια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics