Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
11 Φεβρουαρίου 2016

Με τους Έφηβους και τις Νεανίδες, αυτή τη φορά να ρίχνονται στη μάχη συνεχίζονται  τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ξιφασκίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13-14/2/2016.Οι παραπάνω αγώνες πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας.

Τη Γ.Ε.Η. θα εκπροσωπήσουν οι Μάρκος Χρυσοφάκης, Μιχάλης Βαρδάκης, Γιώργος Στεφανουδάκης στη Σπάθη Εφήβων, οι Βιβή Ασαριωτάκη και Εύα Στεφανουδάκη στη Σπάθη Νεανίδων ενώ οι Στέλιος Παπαδάκης, Νίκος Συντιχάκης και Παναγιώτης Φλουρής θα συμμετέχουν  στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων.

Οι αθλητές του συλλόγου θα αγωνιστούν το Σάββατο σε ατομικό επίπεδο ενώ την Κυριακή σε ομαδικό.

“Τα παιδιά μετά από συστηματικές προπονήσεις με τους προπονητές του συλλόγου, Πάνο Τζινιόλη στη Σπάθη και   Παναγιώτα Ταλίδου στο Ξίφος Μονομαχίας, είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.Ευχόμαστε ολόψυχα  καλή επιτυχία σε όλους ”.

Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί καθημερινά τμήματα για όλες τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6 (τηλ.6937037341,6974828302).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics