Breaking News
23 Ιουνίου 2020

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αργεντίνικης ιστοσελίδας Pasion Tricolor  ο ΟΦΗ επιθυμεί την αγορά του Μιγκέλ Μεγιάδο με λιγότερα χρήματα από ότι είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

 

Η Τσακαρίτα  στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Μεγιάδο, επιθυμεί ένα ποσό της τάξεως των 300.000 δολαρίων για το 70% των δικαιωμάτων του, ενώ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι κρητικοί θέλουν να ρίξουν αυτό το ποσό κατά 100.000.Μάλιστα αναφέρει ότι η Τσακαρίτα απέρριψε την προσφορά του ΟΦΗ ύψους 200.000 δολαρίων. 

Ο ΟΦΗ έχει διορία έως τις 30 Ιουνίου για να αποκτήσει τον παίκτη, για τον οποίο οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για παράταση του δανεισμού έως το τέλος του Ιουλίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics