Breaking News
08 Αυγούστου 2020

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τη μεταγραφή του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής, που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου. αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο αρχές της επόμενης εβδομάδας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ και θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις.

Ο Σελίμοβιτς γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο και έχει σερβικές ρίζες. Είναι γέννημα-θρέμμα της Μετς, άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της. Το 2016 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου και το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησε ο Απόλλων Λεμεσού αντί 300.000 ευρώ.

Είναι η δεύτερη προσθήκη του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς από την ίδια ομάδα είχαν αποκτήσει στις 22 Ιουνίου και τον Αντριάν Σαρδινέρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics