Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αυστραλία απέφυγε τη βαριά ήττα καθώς ξεπέρασε την κάμψη στην απόδοσή της στα μισά του ματς και νίκησε την Αγγλία με πέντε wickets στο τρίτο ματς με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην κορυφή της συντομότερης μορφής του αθλήματος


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης  
Επιστροφή στην κορυφή του Τ20 για την Αυστραλία
Έχοντας περιορίσει την Αγγλία στο 145 για 6 στο Σαουθάμπτον, η Αυστραλία έδειχνε να φτάσει σε μία άνετη νίκη καθώς είχε 70-1 σε επτά overs προτού τα τρία wickets από τον spinner Αντίλ Ρασίντ δώσουν ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Το fielding της Αγγλίας ήταν προβληματικό χάνοντας αρκετά catch προτού ο Μίτσελ Μαρς αποκαταστήσει την τάξη για την Αυστραλία. Στο τέλος ήταν μία αρκετά άνετη νίκη για την Αυστραλία με τον Μαρς να βάζει τέλος στη διαδικασία με τρεις μπάλες να απομένουν. Ο Τζόνι Μπέρστοου ήταν ο πρώτος σκόρερ της Αγγλίας με 55 πόντους η οποία επικράτησε στην σειρά των αναμετρήσεων με 2-1 νίκες.
SPORTS3.GR

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics