Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2020

Οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου πρόκειται να συμμετάσχουν σ’ ένα τουρνουά της Παγκόσμιας ομοσπονδίας πινγκ πονγκ, στο Μακάο τον προσεχή Νοέμβριο.

 

Η WTT τόνισε ότι η διοργάνωση στο Μακάο, η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 25 έως τις 29 Νοεμβρίου «θα παρέχει την ευκαιρία στους παίκτες, τους θαυμαστές και τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να πάρουν ένα δείγμα, για το τι να περιμένουν όταν η WTT λανσάρει το πρώτο ετήσιο καλεντάρι διοργανώσεων το 2021».

Οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί μια «συναρπαστική, πρωτότυπη μορφή παιχνιδιού» καθώς πρόκειται για αθλητές της …βιτρίνας, αφού θα μετέχουν οι «16» καλύτεροι παίκτες του κόσμου, άνδρες και γυναίκες.

Η εκδήλωση στο Tap Seac Multisport Pavilion πρόκειται να πραγματοποιηθεί μετά την επανεκκίνηση των διαγωνισμών ITTF, αρχίζοντας με το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου.

«Το WTT του Μακάο θα είναι ένα σόου πινγκ-πονγκ όπως κανένα άλλο πριν», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας και ο διευθυντής του WTT Στιβ Ντέιτον.

«Γνωρίζουμε πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι παίκτες μας που αρχίζουν αυτό το ταξίδι μαζί μας και ανυπομονούμε να διασκεδάσουμε εκατομμύρια οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο, που έχουν ακούσει τόσα πολλά για το WTT. Μετά από μήνες αναμονής θα δούμε τι είναι αυτό και ήρθε η ώρα να σηκώσουμε την …κουρτίνα για την πρώτη μας έκθεση του παγκόσμιου πινγκ πονγκ».

Το WTT, το νέο εμπορικό όχημα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας (ITTF), ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2019 και στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των εμπορικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πινγκ-πονγκ και αναμένεται να οδηγήσει στην εισαγωγή μιας σειράς νέων διοργανώσεων, με την υπόσχεση ότι θα αυξηθούν τα χρηματικά έπαθλα και θα προσφέρουν μια πιο σύγχρονη εμπειρία σε θαυμαστές, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, παίκτες και οικοδεσπότες.

Το WTT έχει επίσης υποσχεθεί να προσφέρει παγκοσμίως γνωστούς εμπορικούς εταίρους και επενδυτές, μια αποκλειστική περιοδεία γυναικών, για την περαιτέρω προώθηση των γυναικείων αγώνων και την απαράμιλλη ανάπτυξη και ευκαιρίες υψηλής απόδοσης για αστέρια του μέλλοντος.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics