Breaking News
11 Οκτωβρίου 2020

Διάστρεμμα στην ποδοκνημική είναι η πρώτη εκτίμηση σχετικά με τον τραυματισμό του Βαχίντ Σελίμοβιτς του ΟΦΗ.


Τραυματίας αποχώρησε από το εκτός έδρας παιχνίδι του Λουξεμβούργου, κόντρα στην Κύπρο για την 3η αγωνιστική του Nations League ο Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 67΄ έπειτα από «μονομαχία» που είχε με τον Χριστοφή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της εθνικής ομάδας της χώρας του κάνουν λόγο, πως έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, ωστόσο ο ίδιος θα υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και το διάστημα που θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος τραυματισμός έρχεται σε ένα πολύ κακό χρονικά σημείο για την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία έχει απομείνει με μόνους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τους Βαφέα και Διαμαντή.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics