Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
22 Φεβρουαρίου 2016

Μετά από αρκετούς μήνες όπου παρέμενε κλειστή η μπουτίκ του ΟΦΗ κάτω από την Θύρα 1 θα λειτουργήσει εκ νέου αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς της Κυριακής (28/2) με την Γλυφάδα για την 19η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Μετόχων του ΟΦΗ κάτω από την σκέπη του οποίου θα λειτουργήσει η μπουτίκ. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

«Ριστάρτ και για τη μπουτίκ! Η ομάδα μας αγωνιστικά δείχνει να βρίσκει το δρόμο της,και είναι καιρός σιγά σιγά να ενεργοποιηθούμε γενικότερα σαν Ομιλίτες… Στα πλαίσια αυτά ο Σύλλογος Μετόχων πέτυχε μια πολύ καλή συμφωνία με την Κρητική βιοτεχνία ρούχων και αξεσουάρ γηπέδου LION-Αφοί Παπαδάκη. Έτσι,απ τον επερχόμενο αγώνα εντός έδρας την Κυριακή η μπουτίκ θα ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. Αυτό που κυρίως επετεύχθη μέσω της συμφωνίας είναι η σημαντική ποιοτική βελτίωση των προιόντων,σε συνάρτηση με ακόμα καλύτερες τιμές αφού μιλάμε για ΠΑΡΑΓΩΓΗ και απ’ευθείας πώληση στο φίλαθλο-καταναλωτή!

Την Κυριακή λοιπόν μπορεί ο κόσμος να επισκευθεί την ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ μπουτίκ,ενώ θα υπάρξουν και κάποια events και δώρα,για τα οποία θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση εντός της εβδομάδας. Σας ευχαριστούμε για την εώς τώρα συγκινητική στήριξή σας και επιφυλασσόμαστε για ακόμα πιο όμορφα πράγματα!!!!».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics