Breaking News
24 Οκτωβρίου 2020

Στην αποστολή του ΟΦΗ για την «μάχη» με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Ολλανδός άσος, Ντε Γκούζμαν.

 

Ο Γιώργος Σίμος έχει πολλούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (25/10) με τους Αρκάδες στην Τρίπολη καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στάικου, Μαρινάκη, Σολίς, Βούρου, Γιαννούλη, Νέιρα, Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδη που προέρχονται από τραυματισμούς.

Αντίθετα, στα πλάνα του Έλληνα προπονητή είναι οι Ντε Γκούζμαν και Σελίμοβιτς, οι οποίοι θα ταξιδέψουν για την αρκαδική πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα, στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι:

Βάντερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Ναμπί, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics