Breaking News
26 Οκτωβρίου 2020

Κέρδισε στον τελικό του ομαδικού τα εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα


Η ΑΕΚ πανηγύρισε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος σπάθης γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ (24-25/10).

Μετά από την κατάκτηση του τίτλου από την Δώρα Γκουντούρα στο ατομικό το Σάββατο (24/10), η ΑΕΚ με τις Γκουντούρα – Μπένου – Μαυρικάκη – Θεοδόση κατέκτησαν και το ομαδικό επικρατώντας στον τελικό των εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα.

Η τετράδα της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Θανάση Δελενίκα, αφού πέρασε απευθείας στα ημιτελικά, επικράτησε της ομάδας της Βικτώρια με 45/17, ενώ στον τελικό βρέθηκε απέναντι στα εκπαιδευτήρια που με τη σειρά τους είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού (45/21), αλλά και του Απόλλωνα Βριλησσίων με 45/31.

Στον τελικό η ΑΕΚ επικράτησε με 45/35 των Χατζάκου – Παπαδά – Παπαθεοδώρου – Κεφαλά κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος στο συγκεκριμένο όπλο για 9η διαδοχική σεζόν. Τη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν οι αθλήτριες της Βικτώρια με τις Κοχρονά – Γερόνικου – Παπαθεοδώρου – Παΐζη να επικρατούν με 45/41 του Απόλλωνα μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics