Breaking News
04 Νοεμβρίου 2020

Έπειτα από μήνες μεμονωμένης προετοιμασίας, ο 28χρονος σκιέρ θα βρεθεί μαζί με τους συμπατριώτες του



Μαζί με όλη την υπόλοιπη Ρωσική ομάδα του διάθλου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του ο Αλεξάντερ Λογκίνοφ. Ο 28χρονος σκιέρ εδώ και μήνες προπονούταν μόνος του, έχοντας πάντως περάσει και ένα μεγάλο διάστημα «παροπλισμένος» λόγω τραυματισμού και ασθένειας.

Συγκεκριμένα, ο Λογκίνοφ δεν πρόφτασε καν να ξεκινήσει εγκαίρως τη θερινή προετοιμασία του λόγω ενός τραυματισμού στον αγκώνα, ενώ, όταν αυτή άρχισε, αντιμετώπισε νέο πρόβλημα με μία ασθένεια τον Ιούλιο, που τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για μερικές βδομάδες και να επανέλθει τον Αύγουστο.

«Θα ήθελα να σημειώσω πως ο Αλεξάντερ Λογκίνοφ, ο οποίος έχει προσωπικό πρόγραμμα, θα βρίσκεται μαζί μας στα δοκιμαστικά που θα κάνουμε. Ο Λογκίνοφ δεν συμμετείχε στο θερινό πρόγραμμα λόγω ενός τραυματισμού στον αγκώνα και θα πρέπει να ελέγξει το επίπεδο ετοιμότητάς του», δήλωσε σχετικά ο προπονητής της Ρωσικής ομάδας διάθλου, Βαλερί Πολχόφσκι.

Το συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Τγιουμέν, ενώ υπενθυμίζεται πως το Παγκόσμιο Κύπελλο Διάθλου θα αρχίσει στις 28 Νοεμβρίου στο Κοντιολάχτι της Φινλανδίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics