Breaking News
08 Νοεμβρίου 2020

Ολόκληρος ο συναρπαστικός τελικός του πρωταθλήματος νέων γυναικών


Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών επιτραπέζιας αντισφαίρισης που φιλοξενήθηκε στο γυμναστήριο Ελευσίνας.

Η αριστερόχειρας παίκτρια του ΓΑΟ Πειραιά νίκησε στον συναρπαστικό τελικό την Ελισάβετ Τέρπου (Παναθηναϊκός) με 3-2 σετ (11-8, 8-11, 7-11, 11-8) κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Με αυτή την επιτυχία της η 17χρονη παίκτρια, που αγωνίζεται και στη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, έφθασε σε κάτι ζηλευτό: Να επικρατήσει στο απλό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες: παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων και τώρα σε αυτή των νέων γυναικών.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης παρουσίασε προοδευτικά τις τελευταίες ημέρες όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Αποκορύφωμα για τις νέες γυναίκες η τελική μάχη για τη στέψη της πρωταθλήτριας.

Απολαύστε τον.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics