Breaking News
17 Νοεμβρίου 2020

Η δράση γίνεται το Σαββατοκύριακο για την αντιμετώπιση εποχιακών ελλείψεων


Τη δική της συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα έχει ο κόσμος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Το πινγκ πονγκ είναι ένα από τα αθλήματα που στεγάζεται στο ΣΕΦ και πριν από μερικές ημέρες επίλεκτοι αθλητές κι αθλήτριες των εθνικών ομάδων επέστρεψαν για προπονήσεις στην ανακαινισμένη αίθουσα «Stiga» του φαληρικού σταδίου.

Στο ΣΕΦ διοργανώνεται από τη διοίκησή του εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και ώρες 10.30-16.30, για την αντιμετώπιση των εποχιακών ελλείψεων αίματος, λόγω της πανδημίας COVID-19.

«Η επιτραπέζια αντισφαίριση θα έχει εκπροσώπηση, η ομοσπονδία μας που συγκαταλέγεται στους χρήστες του ΣΕΦ θα έχει συμμετοχή τόσο με αιμοδότες αθλητές κι αθλήτριες, όσο και στη διάδοση αυτής της εκστρατείας» σημειώνεται εκ μέρους της ομοσπονδίας.
SPORTS3.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics