Breaking News
28 Νοεμβρίου 2020

Διαιτητής έριξε «μπουκέτο» σε προπονητή! (vid)

 

Τα «παράθυρα» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022 που διεξάγονται αυτές τις μέρες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης έχουν εκπλήξεις, συναρπαστικά ματς και εντυπωσιακές φάσεις. Αν και μετά από αυτή που έγινε χθες στην Πόλη, στον αγώνα της Τουρκίας με την Κροατία, όλες οι άλλες… ωχριούν.

Ο ένας από τους διαιτητές καταλόγισε επιθετικό φάουλ σε βάρος της Τουρκία και ήταν τόσο… αποφασισμένος στην υπόδειξή του που θέλησε να του δώσει έμφαση. Εκανε λοιπόν την χαρακτηριστική κίνηση, μόνο που σε απόσταση αναπνοής τον είχε πλησιάσει ο Τούρκος κόουτς Ορχούν Ενέ, για να ζητήσει εξηγήσεις.

Η κατάληξη ήταν εντυπωσιακή. Η μπουνιά της υπόδειξης… προσγειώθηκε στη μούρη του προπονητή και μάλλον πολλοί σκέφτηκαν την εμπλοκή τους σε τέτοιο… αυθόρμητο σκηνικό χωρίς να τιμωρούνται. Και διαιτητές και προπονητές….

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics