Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2020

Η Σαϊτάμα θα αντιμετωπίσει την Οκινάουα

 

Πέρυσι, πήρε μία μικρή γεύση από την επαγγελματική λίγκα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ιαπωνίας ο Παναγιώτης Γκιώνης και φέτος είναι έτοιμος να ζήσει, σε μεγάλο βαθμό, την εμπειρία. Μετά την προβλεπόμενη καραντίνα, στην οποία μπήκε με την άφιξή του στη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου», στις 7 Νοεμβρίου, το τελευταίο διάστημα, προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς με τους συμπαίκτες του στη Σαϊτάμα και τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) της Παρασκευής, θα κάνει τη φετινή του πρεμιέρα κόντρα στην Οκινάουα. Ήδη αυτές τις 25 ημέρες έχει δει πολλά και από τη ζωή στην Ιαπωνία και από τη μορφή και το επίπεδο των προπονήσεων και από την αγάπη των κατοίκων για το άθλημα και περιμένει ανυπόμονα τους επίσημους αγώνες. Θα είναι αλλεπάλληλοι μέχρι τα Χριστούγεννα, όλοι θα έχουν πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας και το μόνο αρνητικό εντοπίζεται στο ότι δεν θα υπάρχουν θεατές λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε σήμερα τους τελευταίους πίνακες αξιολόγησης για το τρέχον έτος. Φυσικά έχουν το ενδιαφέρον τους επειδή προηγήθηκαν οι διαδοχικές μεγάλες διοργανώσεις στην Κίνα, ωστόσο οι Έλληνες πρωταθλητές ήταν με την πλειοψηφία, που δεν είχε συμμετοχή σε αξιολογημένους αγώνες μέσα στο Νοέμβριο. Έτσι δεν προέκυψε καμία ουσιαστική μεταβολή, πάντως ο Γκιώνης διατηρείται στους πρώτους 50 του κόσμου και συγκεκριμένα έμεινε στο νούμερο 49.

Ο σπουδαίος αμυντικός ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του και στις 12:00, τοπική ώρα την Παρασκευή δίνει το πρώτο του φετινό ματς στην επονομαζόμενη «Τ» League. Ο αγώνας με την Οκινάουα θα είναι ο 4ος στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του. Θα διεξαχθεί στη Σαϊτάμα, αλλά σε ουδέτερο γυμναστήριο και όχι στην έδρα της τοπικής ομάδος. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος τέσσερις πανίσχυρες ομάδες κι αναμετρώνται μεταξύ τους σε «μαραθώνιο» των 7 γύρων.

Η Σαϊτάμα διαθέτει στο ρόστερ της, πλην του Γκιώνη, τους γνωστούς Ιάπωνες Τζιν Τακούγια, Άιντα Σατόσι και δύο νεαρούς από Πανεπιστήμια, τους Τακάμι και Ματσουγιάμα. Η Οκινάουα θα αγωνιστεί με τα αδέρφια Γιοσιμούρα και τους επίσης Ιάπωνες Ούντα, Χιράνο και Τογκάμι. Οι επόμενοι αγώνες της Σαϊτάμα είναι προγραμματισμένοι για τις 10, 11, 14, 20, 22 και 23 Δεκεμβρίου. Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Έλληνας άσος θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Πηγή-Φωτό: ΕΦΟΕπΑ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics