Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2020

H  ΠΑΕ ΟΦΗ έστειλε επίσημη επιστολή στα μέλη της Super League, με την οποία προτείνει, κάθε ομάδα από τις 13 που έλαβε τις 333 χιλιάδες ευρώ μέσω του Solidarity της Uefa, να δώσει ένα ποσοστό επί του ποσού (θα αποφασιστεί σε επόμενο Δ.Σ ή εκ περιφοράς το ακριβές ποσό) στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League.

 

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία θα δηλώσει την έμπρακτη στήριξη ότι η Super League 1 είναι δίπλα τους σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειές τους, ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών.

Επίσης η κρητική ΠΑΕ πρότεινε  το ποσό να συγκεντρωθεί στη Super League και να δοθεί στον ΠΣΑΠ, ο οποίος να αποτελέσει τον εγγυτή της πρωτοβουλίας, μοιράζοντας τα χρήματα στα μέλη του.

Παρά το γεγονός ότι και οι ομάδες της Super League εχουν πληγεί οικονομικά από τον Covid19 ο ΟΦΗ σκέφτηκε να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση επειδή οι ποδοσφαιριστές αυτών των κατηγοριών δεν έχουν το παραμικρό έσοδο εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα υπάρχουν πολλοί εξ αυτών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες.

Στον ΟΦΗ ευελπιστούν η πρόταση τους να γίνει δεκτή από το σύνολο των ομάδων της Super League για να βοηθήσουν με τον τρόπο αυτό τους ποδοσφαιριστές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics