Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2020

Περισσότερες από 110 οι πρώτες αιτήσεις για τη σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας

 

 

Μετά την ποδηλασία ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη διεξαγωγή Σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας από την ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοινώθηκαν 120 άτομα περίπου από 24 γωνιές της χώρας μας απέστειλαν την προκαταρκτική αίτηση συμμετοχής.

Με τη σειρά της η ομοσπονδία κατέθεσε άμεσα αίτημα έγκρισης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και όταν δοθεί το «πράσινο» φως και ετοιμαστεί η προκήρυξη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τότε θα έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν κι άλλα άτομα συμμετοχή!

Η σχολή θα έχει έδρα την Αθήνα και σκοπό την εισαγωγική επιμόρφωση στις αρχές της προπονητικής, έτσι όπως αυτές καθορίζονται από ενιαίο πλαίσιο λειτουργίας των σχολών της Γ.Γ.Α.. Η προτεινόμενη διάρκειά της είναι επτάμηνη, με έναρξη τον Ιανουάριο και λήξη τον Αύγουστο του 2021.

Στην πρόσκληση, που είχε απευθύνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., αναφέρονται μεταξύ άλλων:

«Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων θα είναι 350 ώρες εκ των οποίων οι 270 θεωρητική και πρακτική διδασκαλία, 50 ώρες πιστοποιημένη εργασία και 30 ώρες εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.

Η προτεινόμενη διάρκεια της σχολής είναι επτάμηνη συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων. Τα εξ αποστάσεως μαθήματα θα πρέπει να περατωθούν έως τον Ιούνιο 2021.

Τα πρακτικά μαθήματα καθώς και οι εξετάσεις δύναται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας Cocid-19.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα διδαχθούν αποκλειστικά με την μορφή της σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας

Τα πρακτικά μαθήματα θα διδαχθούν με τις μορφές της σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας για το θεωρητικό τμήμα καθώς και της δια ζώσης διδασκαλίας για το πρακτικό τμήμα.

Το σύστημα των εξετάσεων θα είναι συνδυασμός των θεωρητικών μαθημάτων και των πρακτικών δοκιμασιών. Θα προβλεφθεί επαναληπτική εξέταση σε κάθε μια από τις κατηγορίες (θεωρητικό – πρακτικό μέρος).

α) το χρηματικό ποσό για τα συνολικά δίδακτρα φοίτησης εκάστου υποψηφίου ορίζεται στα 250,00 ευρώ, καταβαλλόμενα ανταποδοτικά από κάθε υποψήφιο

β) η ελάχιστη χρονική διάρκεια σπουδών, καθώς και οι συνολικές ώρες υποχρεωτικής παρακολούθησης των μαθημάτων της σχολής για κάθε υποψήφιο, δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να είναι λιγότερες του 95% των συνολικών ωρών διδασκαλίας για κάθε περίοδο».

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics