Breaking News
05 Ιανουαρίου 2021

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου


Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς να υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι από την κληρωτίδα. Παναθηναϊκός και Λαμία προκρίνονται στην προημιτελική φάση χωρίς αγώνα.

Παρότι η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε τη συμμετοχή και ομάδων της Super League 2, εντούτοις η ΕΠΟ δεν καλύπτεται απ’ την απόφαση, με αποτέλεσμα η κλήρωση να γίνει μόνο με ομάδες της Super League.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 14 ομάδες της πρώτης κατηγορίας, Παναθηναϊκός και Λαμία πέρασαν χωρίς αγώνα στα προημιτελικά, ενώ οι υπόλοιπες 12 ομάδες δημιούργησαν έξι ζευγάρια, τα οποία θα παίξουν διπλούς αγώνες.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό δίνοντας το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι του την ΑΕΛ.

Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν στις 19-20-21 του Ιανουαρίου, ενώ της δεύτερης στις 2-3-4 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά τα ζεύγαρια

ΠΑΟΚ-Λάρισα
Βόλος-ΌΦΗ
ΠΑΣ Γιάννενα-Ατρόμητος
Άρης-Αστέρας Τρίπολης
AEK-Απόλλων Σμύρνης
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics