Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2021

Ο έμπειρος αθλητής είναι ήδη μέλος του τμήματος της ξιφασκίας ΑμεΑ με αμαξίδιο του συλλόγου



«Γράφει» ξανά ιστορία ο Παναθηναϊκός

Στην ανακοίνωση πως ο αθλητής του τμήματος της ξιφασκίας ΑμεΑ με αμαξίδιο του συλλόγου Βασίλης Ντούνης, θα ενισχύσει και αυτό του πινγκ πονγκ ΑμεΑ, προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
«Ο αθλητής της ξιφασκίας με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού Βασίλης Ντούνης θα ενισχύσει και το τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Συλλόγου.
Ο σπουδαίος αθλητής του «τριφυλλιού» που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στους παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο στην ξιφασκία με αμαξίδιο επέλεξε ως δεύτερο αγώνισμα του το πινγκ πονγκ..Ο ίδιος σε δήλωση του ανέφερε«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που μπορώ να ενισχύσω τον Σύλλογο μου σε ένα δεύτερο αγώνισμα. Έχω κάποιες παραστάσεις από το άθλημα , όχι σίγουρα σε πολύ υψηλό επίπεδο ωστόσο θα βάλω και εγώ το λιθαράκι μου για να μεγαλώσει ο Παναθηναϊκός και σε αυτό το σπορ»
Ο Βασίλης Ντούνης θα αποτελέσει το ένατο μέλος της ομάδας πινγκ πονγκ ΑμεΑ του «τριφυλλιού».
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατομικό ρεκόρ η Σπανουδάκη με το «καλημέρα» στους αγώνες

Όλα τα ζώδια 05/02

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics