Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2021

Οι βροχές και οι καταιγίδες θα επιστρέψουν την Δευτέρα κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και τοπικά θα είναι ισχυρές, συνοδεία θυελλωδών νοτιάδων έως 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη.

Πάντως οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν ανεβασμένες. Την Τρίτη τα φαινόμενα θα επιμείνουν κυρίως στα δυτικά και την Τετάρτη πρόσκαιρα θα σταματήσουν. Άκρως χειμωνιάτικος θα γίνει ο καιρός από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές. Η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές και το θερμόμετρο από 8 έως 15 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Η θερμοκρασία από 4 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχές και πιθανή καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 7 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι νότιοι έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σταδιακά στα βόρεια καταιγίδες. Άνεμοι νότιοι έως 9 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδική συννεφιά με πιθανές τοπικές βροχές. Άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Alphatv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

SuperBowl: Μυθικός Μπρέιντι οδήγησε τους Buccaneers στον τίτλο

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics