Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2021

Ήθελε να δώσει οδηγίες στους συμπαίκτες του αλλά.....



Πολλοί λένε ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο, καθώς πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ μοναχική, δεν υπάρχει κάποιος για να τα διορθώσει τυχόν λάθος, με αποτέλεσμα αυτά να κοστίζουν ακριβά.

Αυτό ακριβώς κατάλαβε από πρώτο χέρι ο τερματοφύλακας της πορτογαλικής Κόβα ντε Πιεντάντε, η οποία αγωνίζονταν με την Μπενφίκα για το πρωτάθλημα U23 της χώρας.

Εκείνος έκανε λάθος εκτίμηση και ενώ είχε την μπάλα στα χέρια του, την άφησε στο χόρτο ώστε να δώσει οδηγίες στους συμπαίκτες του. Πριν το καταλάβει όμως ο αντίπαλος επιθετικός βρέθηκε μπροστά του και αφού τον απέφυγε, σκόραρε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Ας ελπίσουμε το πάθημα, να έγινε μάθημα στον νεαρό γκολκίπερ.

Δείτε το γκολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ
Γιάννης Ταουσιάνης: «Να συνεχίσουμε με νίκες» ( vid)

Όλα τα ζώδια 13/02

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics