Breaking News
10 Μαρτίου 2021

Περισσότερες και πιο σημαντικές θα είναι οι βροχές την Τετάρτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές, και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια, ενώ ο βοριάς που θα επικρατήσει θα ρίξει τη θερμοκρασία. Καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από1 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή συννεφιά με βροχές μες την ημέρα και το θερμόμετρο από 4 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές και χιόνια στα πιο ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές βροχές, πιθανώς και καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 4 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες τοπικές νεφώσεις με πιθανές ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί και το θερμόμετρο από 9 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγη συννεφιά με βροχές από το βράδυ στα βόρεια. Άνεμοι στα Δωδεκάνησα ανατολικοί έως 6 μποφόρ με εξασθένηση, νότιοι στα υπόλοιπα και η θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 4 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, αραιή συννεφιά, μικρή η πιθανότητα βροχής. Άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ με εξασθένηση, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε επίσης:

Eurovison 2021: To τραγούδι της Ελλάδας [vid]

Ξεκίνησαν δυνατά οι Μάντης/Καγιαλής στο Παγκόσμιο 470

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics