Breaking News
29 Μαρτίου 2021

ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο: Θλίψη για την Κρητική ΠΑΕ

 

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά ειδικότερα στην οικογένεια μεγάλης ελληνικής ΠΑΕ προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός εκ των ιστορικών παικτών που φόρεσαν την φανέλα του συλλόγου. Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, ο εκλιπών ήταν ο πρώτος παίκτης που χρίστηκε σκόρερ με την φανέλα της ομάδας και την Κυριακή (28/3) άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Καρακυριάκος είχε συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του ΟΦΗ, καθώς ήταν ο παίκτης που σημείωσε το πρώτο τέρμα των «ασπρόμαυρων» στην πρώτη κατηγορία, στις 22 Σεπτεμβρίου του 1968 σε αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρεται:

«Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που χρίστηκε σκόρερ στην Α’ Εθνική, δεν είναι πια μαζί μας! Ο Θανάσης Καρακυριάκος, ένας από τους πρώτους Ηρακλειώτες που αγωνίστηκαν στην κορυφαία κατηγορία με τη φανέλα της ομάδας του ΟΦΗ στις 22 Σεπτεμβρίου 1968 απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναμένεται να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, αφού έφυγε από την ζωή χθες, Κυριακή 28/3.

Ο παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» τη διετία 1967-1969, έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ιστορία του ΟΦΗ, καθώς στο συγκεκριμένο ματς της Τούμπας, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας στην Α’ Εθνική. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανάρτηση της εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του…».

onsports3.gr

 Διαβάστε επίσης:

Πρόταση για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα

«Ζήσε Αθλητικά» στο ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, με παράδοση αθλητικού εξοπλισμού

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics