Breaking News
31 Μαρτίου 2021

Χωρίς νέα απρόοπτα αλλά με πολλές απουσίες διεξήχθη και η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Με ασκήσεις τεχνικής, ταχύτητας και τακτικής συνεχίστηκε σήμερα, Τετάρτη (31/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία του ΟΦΗ για την σαββατιάτικη (3/4) αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Playouts της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν και Απόστολος Γιάννου, ενώ οι Λουκ Καστάνιος, Αντίλ Ναμπί, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν θεραπεία. Ο Πασχάλης Στάικος δεν προπονήθηκε.

Η επόμενη προπόνηση των «ομιλητών» έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (1/4), στις 11:00.
sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 31 Μαρτίου γιορτάζουν

NBA Αποτελέσματα:[vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics