Breaking News
18 Απριλίου 2021

Ο ΟΦΗ συνήθισε εφέτος να την... πατάει στο τέλος. Έχει χάσει έντεκα βαθμούς επειδή δέχτηκε γκολ μετά το 80', έξι για τέρματα στις καθυστερήσεις. Το gazzetta.gr υπενθυμίζει.

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4) ο ΟΦΗ ισοφαρίστηκε από τον Ατρόμητο σε 1-1 για την 4η αγωνιστική των play out. Σε ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι για την ομάδα του Ηρακλείου, στην προσπάθειά της για σωτηρία, έχυσε την καρδάρα με το γάλα στο τέλος. Στο 90'+3' ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Περιστερίου (1-1), η οποία κι αυτή από την πλευρά της «καιγόταν» για θετικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η έκτη εφετινή φορά που ο ΟΦΗ χάνει νίκη ή ισοπαλία επειδή δέχτηκε γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήταν το τρίτο παιχνίδι που δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του. Ήταν το ενδέκατο γκολ που δέχτηκε μετά το 80'. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει χάσει έντεκα βαθμούς επειδή παραβιάστηκε η εστία της μετά το 80ό λεπτό. Το gazzetta.gr υπενθυμίζει τα παιχνίδια.

Το «χτύπημα» του Γούτα στο 90'+3'
Για την 3η αγωνιστική ο ΟΦΗ υποδέχθηκε στο Γεντί Κουλέ τον Ατρόμητο. Στο 90'+3' ο Δημήτρης Γούτας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε δύο βαθμούς στο φινάλε...

Το 2-2 του Μακέντα στο 90'+4'
Για την πέμπτη αγωνιστική στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί κρατούν τη νίκη, αλλά στο 90'+4' ο Μακέντα έκανε το 2-2. Ακόμα δύο χαμένοι βαθμοί για τους Ηρακλειώτες.

Το γύρισε στο 83' και στο 85' ο Παναιτωλικός
Για τη 14η αγωνιστική ο ΟΦΗ προηγήθηκε 0-1 του Παναιτωλικού με γκολ του Στάικου στο 55'. Ο Μανθάτης στο 83' και Λιάβας στο 85' χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου.

«Εκτέλεσε» στο 84' ο Ιωαννίδης
Για την 27η αγωνιστική ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 τον Απόλλωνα με γκολ του Στάρτζεον στο 27'. Στο 84' ο Ιωαννίδης έγραψε το 2-1 για την Ελαφρά Ταξιαρχία και οι Κρητικοί έχασαν τον βαθμό.

«Απόδραση» με Ντουρμισάι στο 84'
Για την 25η αγωνιστική ο Ντε Γκούζμαν ισοφάρισε σε 2-2 την ΑΕΛ στο 74'. Ο Ντουρμισάι στο 84' «εκτελεί» τους Κρητικούς και χαρίζει τη νίκη (2-3) στους «βυσσινί».

Αν συνυπολογιστεί το χθεσινό παιχνίδι με την ισοφάριση του Λάζαρου στο 90'+3' (στο ίδιο λεπτό είχε ισοφαρίσει στον πρώτο γύρο ο Γούτας), που σήμανε την απώλεια δύο βαθμών, φτάνουμε στους 11 χαμένους βαθμούς για τον ΟΦΗ στο εφετινό πρωτάθλημα για τέρματα που δέχτηκε μετά το 80'.

* Ο ΟΦΗ δέχτηκε εφέτος γκολ από τη Λαμία στο 90'+5' (1η αγωνιστική), από τον ΠΑΟΚ στο 89' και στο 90'+2' (4η αγωνιστική), από τον Ολυμπιακό στο 80' (8η αγωνιστική), από τον Βόλο στο 84' (9η αγωνιστική) και από τον Παναθηναϊκό στο 86' (18η αγωνιστική).

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

Στην Κεφαλονιά η τελευταία συγκέντρωση των διεθνών της κλάσης 6 πριν από το Προπαραολυμπιακό τουρνουά

Όλα τα ζώδια 18/04

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics