Breaking News
22 Απριλίου 2021

Συγκλονιστική συνέντευξη για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη

Ο Ρόι Κάρολ αγωνίστηκε μόλις για έξι μήνες στον ΟΦΗ, όμως ήταν κάτι που τον «σημάδεψε».

 

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη, ακριβώς το χρονικό διάστημα που δέχθηκε το τηλεφώνημα για να έρθει στην Κρήτη.

Όπως λέει ο Κάρολ, σήμερα προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική ομάδα της χώρας του, η φιλοξενία στο νησί μας και η «ζεστασιά» που ένιωσε στην ομάδα του Ηρακλείου ήταν το «κλειδί» για το δικό του… restart.
Αφού αναφέρθηκε στον προσωπικό του… Γολγοθά, στάθηκε στο σημείο της επανεκκίνησης του επισημαίνοντας: «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν Έλληνα ατζέντη για να έρθω στην Κρήτη και στον ΟΦΗ. Αυτό το τηλεφώνημα μού έσωσε την ποδοσφαιρική καριέρα και τη ζωή μου, επίσης. Πάντα μου άρεσε να κάνω αυτό το σπορ, η ζωή μου ωστόσο είχε εξαφανιστεί. Ξύπνησα μια μέρα, με κοίταξα στον καθρέπτη και συνειδητοποίησα ότι είχα χάσει την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους πολύ στενούς μου φίλους. Για μια περίοδο δεν ενδιαφερόμουν για κανέναν. Εκεί αντιλήφθηκα ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα... Πίεσα τον εαυτό μου να μείνει δυνατός. Έπρεπε να είμαι σκληρός για να βγω απ' όλο αυτό. Το να έρθω στην Ελλάδα, να συναντήσω νέους ανθρώπους και να κάνω νέους φίλους, με βοήθησε πολύ επίσης».

Για την επίδραση του ΟΦΗ στην προσωπική του περιπέτεια υπογράμμισε: «Στον ΟΦΗ ήταν πολύ φιλόξενοι. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν φανταστικοί. Συνάντησα πολλούς νέους ανθρώπους και ήμουν μακριά από το ποτό εκείνη την περίοδο. Το πρόβλημά μου ήταν το ποτό, οπότε κατάλαβαν και δεν με ρώτησαν ποτέ γι' αυτό. Ήταν πραγματικά καλοί άνθρωποι και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι στην Κρήτη και ο ΟΦΗ μού έδωσαν την ευκαιρία να παίξω ξανά ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω αυτήν την ιστορία δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Από:Καλιακάκης Γιάννης
neakriti.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 22/04

Κύπελλο Ελλάδας: Ορίστηκαν οι ρεβάνς των ημιτελικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics