Breaking News
15 Ιουνίου 2021

Η επικείμενη ανανέωση με τον ντε Γκουζμάν δίνει μια δυνατή μεσαία γραμμή για τον ΟΦΗ.

 

Όσοι βιάστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο μετά την ανακοίνωση του Ολλανδού παίκτη, ν’ αναπτύξουν την… κλισέ θεωρία περί τελευταίων ποδοσφαιρικών ενσήμων, μάλλον που διαψεύστηκαν.

Ο 34χρονος χαφ φυσικά και δεν ήρθε στην Κρήτη για… τουρισμό. Μπορεί ναι μεν να ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ωστόσο πάντα, όταν αγωνιζόταν, πρόσφερε σημαντικά στους «ασπρόμαυρους» και, αν μη τι άλλο, φανέρωσε στο χορτάρι τη μεγάλη του ποιότητα.

Στη διαδικασία των πλέι άουτ, εξάλλου, έβγαλε χαρακτήρα. Στο σημείο που η κατάσταση ζόριζε, παρουσίασε την τεράστια προσωπικότητα του και ήταν η πολυτιμότερη μονάδα της ομάδας του Νίκου Νιόπλια στη σειρά.

Μια γρήγορη ματιά, άλλωστε, στο βιογραφικό του είναι αρκετή για να κατανοήσει κάποιος πως είναι πολυτέλεια για τον ηρακλειώτικο σύλλογο να τον έχει στο δυναμικό του.

Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι ιθύνοντες του ΟΦΗ σαφώς και θέλουν να το διατηρήσουν στο ρόστερ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που με τη στόφα που διαθέτει, ανεβάζει επίπεδο το κλαμπ.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την παρουσία των Νέιρα-Μεγιάδο, αλλά και την επιστροφή του Ναμπί, δημιουργείται ένα πανίσχυρο κέντρο για τον Όμιλο, αφού ήδη υπάρχουν και ο εξαιρετικός πέρυσι Στάικος με τον Μπαλογιάννη.

Από τη μεσαία γραμμή, βέβαια, έχουν αποχωρήσει οι Σακόρ, Σουρνάκης και Μίγγος, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να γίνει μία τουλάχιστον μεταγραφή.

Όπως και να’ χει, πάντως, ο Τζόναθαν ντε Γκουζμάν είναι μία ξεχωριστή περίπτωση και η παραμονή του, εφόσον επιτευχθεί, θ’ αποτελέσει μεγάλο «συν» ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Το κλίμα είναι θετικό και φαίνεται να υπάρχει εκατέρωθεν ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα συνεργασία.

Η υπόθεση, βέβαια, δεν είναι εύκολη για πολλούς και διάφορους λόγους και το επόμενο διάστημα θεωρείται αρκετά κρίσιμο για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.
capitano.gr

Διαβάστε επίσης

“Συλλυπητήρια” στην οικογένεια του Μανώλη Πασπαράκη

 

 

Ταχυδρομικός Κώδικας: Αλλάζει για πρώτη φορά μετά το 1983. Δείτε πως θα είναι οι νέοι TK

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics