Breaking News
02 Ιουλίου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος 
ΟΦΗ: Έφερε για δοκιμή τον Άλεξ Ρούτερ και παλεύει για μεταγραφές



Μπορεί μεταγραφές να μην κάνει προς το παρόν ο ΟΦΗ, αλλά στις επόμενες προπονήσεις θα έχει ένα νέο πρόσωπο, τον Άλεξ Ρούτερ.
Ο Άγγλος τερματοφύλακας βρίσκεται στο Ηράκλειο για να περάσει από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ενδέχεται να πάνε για δύο τερματοφύλακες και με αυτή την κίνηση φαίνεται πως ο ένας που ψάχνουν, θα είναι μικρός.

Ο 20χρονος Άγγλος Ρούτερ βρισκόταν στις ακαδημίες της Σουόνσι. Έως τώρα άλλη ομάδα δεν είχε αλλάξει και σε επαγγελματικό επίπεδο δεν έχει τεσταριστεί. Θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Λάππα και από τον ΟΦΗ τονίζουν πως η περίπτωσή του δεν έχει σχέση με τους μεταγραφικούς στόχους που ούτως ή άλλως εξετάζονται.

Κάπου εδώ να πούμε ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν αργήσει πολύ μεταγραφικά. Ο προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων τους είναι διάχυτος καθώς τα κενά στο ρόστερ είναι αρκετά και σημαντικά. Ωστόσο, από την ομάδα υπάρχει μία ηρεμία και μία σιγουριά πως στο φινάλε θα γίνουν όσα πρέπει και θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ καλύτερος από πέρυσι.a
sportime.gr


Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό Νεανίδων – Καλλιτεχνική: 6ες στο Ελεύθερο Ντουέτο οι Καράγγελου / Κρομμυδάκη

 

Άννα Κορακάκη: Η ανάρτηση της σημαιοφόρου της Ελλάδας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics