Breaking News
19 Ιουλίου 2021

Ο Ντεβί Επασί συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΟΦΗ και στις πρώτες του δηλώσεις, έδειξε πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή.


«Ξέρω πολλά για τον ΟΦΗ, ξέρω για τους φιλάθλους του και έχω αγωνιστεί ενώπιον τους. Όχι ως παίκτης της ομάδας, αλλά το συναίσθημα ήταν εξίσου πολύ καλό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω τώρα γι' αυτούς. Ο λόγος που με έκανε να έρθω εδώ είναι επειδή ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και μια επαγγελματική ομάδα που τα παρέχει όλα», ανέφερε στην κάμερα του ΟΦΗ TV, ενώ ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα του Καμερούν...

«Όταν κάνεις ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα και ειδικά με αυτή του Καμερούν σίγουρα θες να ξαναφορέσεις τη φανέλα» είπε ο Επασί.
sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics